Projektledaren kontra indianen

KLAS-HALLBERG-2VAD: MINDFULNESS PÅ VÄRMLÄNDSKA

VAR: GRÖNA LUNDSTEATERN

NÄR: FEBRUARI 2014

Betyg 4av5 640px 


FÖRESTÄLLNING. På en fullsatt Gröna Lundsteater har Klas Hallberg intagit scenen för årets sista föreställning, HEDRA MYSTERIET- Mindfulness på Värmländska. Utan förväntningar, som Klas själv beskriver som den största källan till besvikelse, är jag omringad av en grupp medelålders svenskar med raffiga sjalar och varsitt glas rödtjut. Det tar inte lång tid innan Hallberg charmat publiken med sin markanta värmländska men även med sitt kontrollerade tappa-tråden-tema.

Utan förväntningar är Klas Hallberg riktigt bra. Det är aktuellt, igenkännande och otroligt roligt. Med frågor som, vad är meningen med livet? Vad finns efter rymden? Och när kom egentligen den totala förvirringen över livet? Lyckas han sammanfläta vardagens livsåskådning med människans nästintill desperata sökande efter struktur och ledstänger. Föreställningen skapar en medvetenhet om dagens hysteri kring att bygga den perfekta verandan, sökandet efter den mest effektiva dieten och behovet av en perfekt fasad när vi istället bör leva lite mer i nuet.

Hallberg tar upp extremt viktiga frågor som bör få betydligt större utrymme på debattscenen. Han gör det enkelt, utan att döma och självklart väldigt roligt. Om du känner att du behöver väcka indianen inom dig till liv och låta projektledaren vila en stund så kan Hallberg vara lösningen. 


FÖRESTÄLLNINGSDATUM

29 Nov 2013

Media

More in this category: Helgtipset! »

Eken Magasin

                                        

Chefredaktör & VD: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Annonsera: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyhetstips:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakta:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Grundad 2012 av Peter A Eldon

Följ oss på